Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, заяви, че няма вариант да стане старши треньор на отбора от Бистрица. Той определи жребия за четвъртфиналите на Sesame Купа на България като добър – отборът на Цветомир Найденов ще гостува на Арда в Кърджали.

„Добър е жребият. Няма слаб отбор сред отборите, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо нормално. Нормално е така да разсъждаваме, но това е жребий – каквото се падне, това ще бъде. Хубавото е, че по-силните отбори остават за следващия етап, надявам се“, коментира Младенов.

„Никой не го очакваше това. Никой никого не е изгонил. Това е решение на старши треньора и хората, които тръгнаха с него. Ние сме изключително доволни от работата на Любослав Пенев и екипа му. Надяваме се, че следващият треньор, който бъде назначен, да има същия успех, а защо не и по-добър“, добави той.

„Аз в живота си винаги съм бил коректен с всички, с които съм общувал. Казвал съм истината в очите на всеки един. На никого не съм подлял вода, напротив, винаги съм се стремял да бъда полезен на всеки един, който има нужда от мен или от моите съвети. В това отношение съм перфектен. Поне аз така мисля. Нямам врагове. На никого не съм навредил. Още в първия ден в ЦСКА 1948 обявих своето решение. Тогава започнаха спекулации и виждате, че те нямаха покритие“, каза още Стойчо.

„Няма вариант да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Аз съм човек на 65 години и знам какво правя. Изобщо в живота си винаги съм обмислял всяка крачка, която правя“, категоричен бе той.

„Забравете Стойчо Младенов старши треньор, на който и да било клуб“, завърши директора на клуба от Бистрица.

Снимка: БГНЕС